Σχετικά με εμάς

Με έτος ιδρύσεως το 1999 , έχουμε διανύσει μια μακρόχρονη και σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο του εμπορίου ειδών αλιείας , τόσο στο παράκτιο όσο και στο ψάρεμα από σκάφος, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας, είτε είναι ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες.
Η γνώση πλέον που έχουμε συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια , μας επιτρέπει να δίνουμε λύσεις σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από τη ενασχόληση μας με την θάλασσα και το ψάρεμα πιο συγκεκριμένα, κάνοντας την πιο ασφαλή , πιο αποδοτική και σίγουρα πιο ευχάριστη.
Κοιτώντας το μέλλον , βλέπουμε πολλά όμορφα αλλά και άσχημα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε , επενδύοντας στην συνεχείς εκπαίδευση τον πελατών μας τόσο για νέες τεχνικές αλλά όσο και σε ενημερώσεις για περιβαλλοντικές δράσεις καθώς και ενημερώσεις για ορθές πρακτικές που θα πρέπει να ακολουθούμε στην αλιεία.
Εισάγουμε την τεχνολογία με σκοπό να μας δώσει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα αλλά και στην δημιουργία πρωτότυπων εργαλείων που έχουν άμεση σχέση με την απλούστευση του ψαρέματος.
Στηριζόμενη πάνω στην πορεία μας ως τώρα , παίρνουμε κουράγιο να συνεχίσουμε ,βάζοντας ως στόχο την εκπαίδευση της νέας γενιάς ψαράδων που θα είναι μεθοδική ,ενημερωμένη, καλά εξοπλισμένη αλλά και με βαθιά αντίληψη και αγάπη για τη θάλασσα.