Οποιαδήποτε έξοδα επιστροφής και ακύρωσης θα καλύπτονται από τον αγοραστή.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ως εξής :

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε την αντίστοιχη επιλογή, μπορείτε να διακόψετε αυτόματα τη διαδικασία παραγγελίας και μπορείτε να συνεχίσετε να πλοηγήστε στην ιστοσελίδα μας.

2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: +30 2661046958 ή μέσω e-mail: info@psarevo.com και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

3. Μετά την αποστολή ή την παραλαβή του προϊόντος, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά:+30 2661046958 ή μέσω e-mail:info@psarevo.com, ώστε να εξηγήσετε το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, ένας έμπορος πρέπει να επισκευάσει, να αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχθούν ελαττωματικά ή δε φαίνονται ή δε δουλεύουν όπως διαφημίζονται. Εάν αγοράσατε από εμάς ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο διαδίκτυο, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Το κόστος επιστροφής για τις παραγγελίες βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη και ανέρχεται στο αντίστοιχο που χρεώνει η υπηρεσία με την οποία θα επιλέξετε να μας επιστρέψετε το προϊόν. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει το προϊόν σε άριστη κατάσταση, και εφόσον διαπιστώσουμε την άριστη κατάσταση του προϊόντος, θα προβούμε στην επιστροφή των χρημάτων. Εφόσον έχετε επιλέξει ως μέθοδο πληρωμής ενός προϊόντος την αντικαταβολή και ακυρώσετε την παραγγελία, θα πρέπει να καταβάλετε την αξία της αποστολής του και της επιστροφής του.

Εντός Ελλάδος, το κόστος της αποστολής θα βαραίνει τον χρήστη με 3,90 € ανεξαρτήτως ποσού, καθώς και το κόστος της επιστροφής θα βαραίνει επίσης τον χρήστη με 3,90 € ανεξαρτήτως ποσού. Σε διεθνείς αποστολές, το κόστος αποστολής θα καταβάλλεται ύστερα από συνεννόηση.

Περισσότερα στο πεδίο «Τρόποι Αποστολής» και στην «Πολιτική Επιστροφών».

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, δεν επιστρέφονται μετρητά, αλλά η επιστροφή γίνεται μέσω της Τράπεζας στην πιστωτική σας κάρτα, αφαιρούμενου του κόστους αποστολής των προϊόντων (και του κόστους επιστροφής ύστερα από συνεννόηση).

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο ακύρωσης δε δύναται να παραταθεί πέραν των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.